2023 – 2024 Yurt İçi ve Yurt Dışı Turizm Fuar Takvimi

santsg-paximum-2023-2024fuar-takvimi

2023 – 2024 yılı SANTSG ve PAXIMUM olarak katılım sağlayacağımız Yurt içi ve Yurt dışı Turizm Fuar listesi aşağıdaki gibidir. Katılım sağlayacağımız fuarların stand bilgilerini ve fuarlar hakkındaki gelişmeleri çok yakın zamanda sizlere duyuracağız. Güncel bilgilere erişmek için blog sayfamızı takip etmeyi unutmamanızı tavsiye ediyoruz.

Fuarlarda, şirketimizin satış ve pazarlama ekibinin yetkili kişileri bizleri temsilen sizlerle olacaklar. Yetkili ekibimizle iletişim sağlamak isterseniz mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Email: info@paximum.com

Web Site: www.paximum.com


istanbul Turizm Fuarı
İstanbul TURİZM FUARI

İstanbul Turizm Fuarı
Tarih: 4 – 5 Ekim 2023
Yer: İstanbul Kongre Merkezi

İstanbul Turizm Fuarı: 4 – 5 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre merkezinde gerçekleşecek olan İstanbul Turizm Fuarı’na; Uluslararası tur operatörleri, seyahat acenteleri ve turizm alanında hizmet veren tesis & tedarikçiler katılım sağlayacak. Katılımcıların hızlı ve etkili bir şekilde networking yapabilmeleri, doğru müşterilerle ve tedarikçilerle bağlantı kurabilmelerini sağlayan bu etkinlikte görüşmek dileğiyle.


ITB ASYA
ITB ASIA

ITB Asia Singapore
Tarih: 25 – 27 Ekim 2023
Yer: Singapur, Marina Bay Sands

ITB Asia Singapore: Asya’nın Önde Gelen Seyahat Fuarı ITB Asia, Asya Pasifik seyahat endüstrisi için oldukça önemli olan fuar 25 – 27 Ekim 2023 tarihleri arasında Singapur, Marina Bay Sands’te düzenlenecek. Etkinlikte; Hava yolu Şirketleri, Oteller, Tur Operatörleri ve Seyahat Teknolojisi Şirketleri dahil olmak üzere turizm alanında pek çok katılımcısı mevcuttur. Sektörün profesyonellerinin buluştuğu yerde buluşmak dileğiyle.


antalya turizm fuarı
ANTALYA TURIZM FUARI

Antalya Turizm Fuarı
-Tarih: 26- 27 Ekim 2023
-Yer: Antalya Anfaş Fuar Merkezi

Antalya Turizm Fuarı: Türkiye ve Akdeniz’in en verimli turizm fuarı olan ATF23’te SAN Tourism Software Group olarak ilerleyen günlerde duyuracağımız stand numaramıza, ziyaretlerinizi bekler, turizmin kalbi ATF23’te görüşmek isteriz.


WTM London
WTM London

World Travel Market (WTM London)

-Tarih: 6 – 8 Kasım 2023
-Yer: ExCel London

WTM London: Dünya çapındaki en önemli etkiye sahip seyahat ve turizm etkinliği olan WTM London, 6 – 8 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında ExCeL Londra’da gerçekleşecek. Turizm profesyonellerinin bir arada olduğu etkinliğe katıldığımızı duyurmak isteriz.


ANKARA TRAVEL EXPO
TRAVEL EXPO ANKARA

TravelExpoAnkara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı
-Tarih: 16-19 Kasım 2023
-Yer: Congresium Kongre ve Sergi Merkezi

TravelExpo Ankara: TravelExpoAnkara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde.


uzakrota
UZAKROTA

UzakRota Hilton İstanbul
-Tarih: 24 Kasım 2023
-Yer: Hilton Bosphorus İstanbul

UzakRota Hilton İstanbul: Merakla beklenen Uzakrota Zirvesi 150’den fazla seyahat alanında dünyaca ünlü konuşmacı ve 10.000 turizm profesyonelinin katılımıyla 24 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul’da gerçekleşmesi planlanıyor. Seyahat sektörü liderlerinin katılacağı etkinlikte, yakında paylaşacağımız stand bilgilerimizin duyurusunu takipte kalmanızı ve standımıza değerli ziyaretlerinizde bulunmanızı isteriz.


tti-izmir
TTI İZMİR

TTI Travel Turkey İzmir
-Tarih: 7- 9 Aralık 2023
-Yer: fuarizmir

TTI Travel Turkey İzmir: Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir “Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi” bu yıl 17. kez turizm profesyonellerini bir araya getirmeye ve sektörel fırsatlar sunmaya devam ediyor. 7- 9 Aralık 2023 tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleşecek olan fuar stand bilgilerimizi ilerleyen günlerde değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız.


FİTUR
FITUR MADRID

FITUR Madrid
-Tarih:
24 – 28 Ocak 2024
-Yer: IFEMA

FITUR Madrid: Fitur, turizm profesyonelleri için küresel buluşma noktası ve Latin Amerika pazarı için önde gelen ticaret fuarıdır. 24 – 28 Ocak 2024 tarihinde IFEMA etkinlik alanında sizlerle buluşmak dileğiyle.


emitt
EMITT

Emitt
-Tarih:
6- 9 Şubat 2024
-Yer:
İstanbul TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi

Emitt: Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan ve bu yıl 6- 9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar & Kongre Merkezinde ilerleyen günlerde duyuracağımız standımızda sizlerle buluşacağımız iç.in heyecanlıyız.


ITB Berlin
ITB BERLIN

ITB Berlin
-Tarih: 5 – 7 Mart 2024
-Yer:
Messe Berlin

ITB Berlin: Dünyanın dört bir yanından seyahat ürün ve hizmetlerini sergileyen seyahat endüstri pazarında 5 – 7 Mart 2024 tarihleri arasında standımızda buluşmak dileğiyle.


ITM Moscova
ITM MOSCOW

ITM Moscow
-Tarih:
16 – 18 Mart 2024
-Yer:
Expocentre Fuar Alanı / Moskova

ITM Moscow: Intourmarket International Travel Fair 16 – 18 Mart 2024 tarihleri arasında Expocentre Fuar Alanı, pav. 8, Rusya, Moskova’da Fuar alanında buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.


Aıtf Bakü
AITF BAKU

AITF Baku
-Tarih:
03- 05 Nisan 2024
-Yer:
Bakü Fuar Merkezi

AITF Baku: 03- 05 Nisan 2024 tarihleri arasında Bakü Fuar Merkezinde gerçekleşecektir. Turizm pazarının önde gelen profesyonelleriyle bir araya geleceğimiz için mutluluk duyuyoruz.


mezopotamyaTurizmFuar
MEZOPOTAMYA TURIZM FUARI

Mezopotamya Turizm Fuarı
-Tarih:
18 – 21 Nisan 2024
-Yer:
Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi

Mezopotamya Turizm Fuarı: Diyarbakır Valiliği ev sahipliğinde, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda, TÜRSAB ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ve Diyarbakır Fuarcılık ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek 2. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı, 18 – 21 Nisan 2024 tarihleri arasında turizm profesyonelleri ve ziyaretçilerini Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturacak.


arabiantravelmarket
ARABIAN TRAVEL MARKET

Arabıan Travel Maket 2024
-Tarih: 6 – 9 Mayıs 2024
-Yer:
Dünya Ticaret Merkezi

Arabian Travel Maket 2024: 6 – 9 Mayıs 2024 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi’nde Arabian Travel Market Dubai fuar alanında sizlerle buluşacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.